Adwords Annoncering

 

Google Adwords er Googles eget annonceringssystem, der giver annoncører mulighed for at byde på søgetermer for at vise dem i søgeresultaterne, når der bliver søgt efter de fraser, som de ønsker at blive vist på. Modsat søgemaskineoptimering betaler du her et varierende beløb pr. Klik ind på din side.

Google Adwords har den fordel, at alt fra klik til betaling kan måles via Google Adwords eget system og Google Analytics. Når alle resultaterne er målbare, har du 100% overblik over, hvor du tjener penge og, hvor du taber penge.

 

Hvorfor benytte sig af Google Adwords?

 

Google Adwords giver dig mulighed for at byde på alle søgetermer, din virksomheds potentielle kunder kunne bruge. Dette giver dig mulighed for få din hjemmeside vist i søgeresultaterne på alle søgeord, du ønsker din side skal blive vist på.

Hvis en Google Adwords konto bliver opsat, administreret og optimeret korrekt, er der ingen grænser for, hvor meget du kan vækste din virksomhed. Resultaterne kan ses fra dag til dag og alle parameter i Google Adwords kan måles og optimeres.

 

Hvorfor vælge mig til at administrere jeres Google Adwords konto?

 

Google Adwords lyder både nemt og simpelt at komme i gang med, hvilket det også er. Problemet med Google Adwords Annoncering er, at det kan blive utroligt dyrt, hvis det ikke bliver gjort korrekt.

Det handler om at vælge de rigtige søgeord, opsætte det rigtige annoncer samt administrere, måle og optimere disse annoncer kontinuerligt, hvis Google Adwords annoncering skal være profitabelt for din forretning.

Jeg har i mine egne projekter og for kunder arbejdet, optimeret og administreret disse annoncer for at skabe størst mulig profit og vækst for virksomheden. Det anbefales du søger professionel hjælp, hvis du ikke har forsøgt og ved, hvordan du optimerer og administrere en Google Adwords konto.

Dette kan jeg også hjælpe med:

 

Søgemaskineoptimering

Linkbuilding

Hvad koster jeg?

Prisen bliver udregnet ud fra antal købte effektive timer. Dermed kan du opnå rabat ved køb af flere timer.

Hvem betaler Adwords udgifterne?

Du som kunde betaler udelukkende alle Adwords udgifterne selv. Mit primære arbejde er at optimere dine kampagner, så du opnår størst muligt profit og vækst.

Skal vi tage en snak?

 

Ms@MartinSoelberg.dk
Tlf: 51 25 87 90