Hvad er en SEO konsulent?

april 25th, 2016 Skrevet af Søgemaskineoptimering Ingen kommentarer endnu

Folk spørger mig ofte, hvad er en SEO konsulent egentlig? Hvad laver I? Og hvorfor bruge en SEO konsulent og ikke et bureau?

Jeg har efterhånden arbejdet som SEO konsulent i en del tid, og igennem tiden er min erfaring omkring skepsissen til SEO konsulenter tydeliggjort.

 

Hvad er en SEO konsulent egentlig?

 

Det er vigtigt at pointere, at der er forskel på SEO konsulenter i Danmark. Nogle arbejder udelukkende med rådgivning, som f.eks. Mikkel Demib, mens andre har en mere praktisk tilgang til det, som jeg har.

I korte træk er en SEO konsulent en person, der hjælper virksomheder med at rangere bedre i søgemaskinerne. Som skrevet kan dette både foregå igennem rådgivning, praktisk arbejde eller en blanding. Jeg plejer dog oftest at arbejde ud fra den blandede løsning, da jeg føler at mine kunder opnår de bedste resultater ved dette.

En SEO konsulent har oftest ikke sat sig fast på en bestemt kompetence, men har udelukkende sin viden gennem sine mange års erfaring i branchen. Dermed vil de altid kunne rådgive og i nogle tilfælde udføre de opgaver, der skal til for at få succes i søgemaskinerne.

 

SEO konsulent eller bureau?

 

Om du skal vælge en SEO konsulent eller et bureau til at stå for din online tilstedeværelse, er et komplekst og umuligt spørgsmål at besvare. Der er fordele og ulemper ved begge leverandører.

SEO konsulenten er både mere fleksibel, men samtidig mere sårbar, da det udelukkende er én person, der står for hele projektet. Derimod vil det oftest være billigere og bedre rådgivning, da konsulenten godt ved, at det udelukkende er ham selv, der står for hans egen forretning.

 

Har du brug for en SEO konsulent?

 

Hvis du står og mangler en SEO konsulent, så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en snak, så du kan få de bedste resultater i søgemaskinerne. Du kan b.la. læse om min no cure no pay SEO her.

Ms@MartinSoelberg.dk

+45 51 25 87 90

SEO-teknisk

Teknisk SEO guide for begyndere

december 17th, 2015 Skrevet af Søgemaskineoptimering Ingen kommentarer endnu

Er du lige begyndt at rode med søgemaskineoptimering, men mangler at få helt styr på det mest basale SEO? Læs her en guide for guide trin, hvordan du optimerer din hjemmeside teknisk.