Gratis SEO analyse

 

Jeg tilbyder en gratis SEO analyse af jeres hjemmeside, hvor jeg analyserer den gennem de vigtigste faktorer, der påvirker jeres placeringer i søgemaskinerne. Analysen vil fylde ca. 14 sider inkl. en personlig video, hvor jeg går hjemmesiden igennem.

Jeg går igennem over +25 faktorer, der vil blive analyseret og gennemgået, for at give jer et overblik over jeres hjemmesides fundament for rangering i søgemaskinerne.

 

I SEO analysen vil jeg komme ind over følgende:

 

✔ Meta titler
✔ Meta beskrivelser
✔ Brødkrummer
✔ Sitemap
✔ Redirect sub domæne
✔ Døde links
✔ Code to Text Ratio (%)
✔ Google analytics
✔ URL struktur
✔ H tags
✔ Hastighed
✔ Udgående links
✔ Intern linkstruktur
✔ Billede optimering
✔ Publisher (rel=publisher)
✔ Sociale medier
✔ Mobil venlig
✔ Rich Snippets
✔ No-Index
✔ Duplicate Content
✔ Linkbuilding
✔ Navigering
✔ Validering
✔ Søgeordsanalyse
✔ Konklusion og evaluering

 

SEO analysen vil være blive udarbejdet af nogle maskiner, men vil være en manuel gennemgang i siden, hvor jeg gennem mine kompetencer og erfaring gennem årene vil give dig et overblik over, hvor du skal optimerer på din hjemmeside.

Udfyld kontaktformularen og få den gratis SEO analyse, så du selv kan få et overblik over din side.

Dette kan jeg også hjælpe med:

 

Søgemaskineoptimering

Linkbuilding

Adwords annoncering

Skal vi tage en snak?

 

Ms@MartinSoelberg.dk
Tlf: 51 25 87 90

Bedømmelse
Dato
Produkt
Gratis SEO analyse
Bedømmelse
5