Linkbuilding

 

Linkbuilding handler om at skaffe relevante og gode links til din hjemmeside for at brande din hjemmeside og virksomhed samt opnå højere resultater i søgemaskinerne.

Linkbuilding går ind under kategorien kvalitet og popularitet og handler ikke om at skabe mange links til din side, men skabe de links, der skubber din hjemmeside op i søgeresultaterne og skaffer besøg til din side.

Links er alfa omega for en god placering i søgemaskinerne. Hvad er det værd din hjemmeside, er teknisk- og indholdsmæssigt optimeret, men ingen (heller ikke søgemaskinerne) kender til den?

 

Den naturlige linkprofil

 

Måden hvorpå en hjemmeside skaffer links har ændret sig i løbet af de sidste par år. Det handler ikke længere om kvantitet, men kvalitet. At skabe disse links, kræver ikke både viden og erfaringer, men også de helt rigtige værktøjer til at kunne identificere og skabe de gode links.

 

Google har igennem deres Google Penguin opdatering ændret deres algoritme, således at ringe og irrelevante links ikke bare er ubrugelige, men direkte kan skade din hjemmesides placering i de organiske søge resultater. Derfor skal man gå med forsigtige skridt, og det anbefales, at man søger professionel hjælp, da de forkerte links vil kunne skade din hjemmesides placering og dermed dit besøgstal.

 

Hvorfor skal I vælge til mig til at stå for jeres linkbuilding?

 

 Jeg har igennem de seneste år haft fuldt fokus på markedsføring i søgemaskinerne og herunder specielt linkbuilding til at alle de sider, som jeg har arbejdet med.

Jeg har gennem tiden skabt erfaring, viden og kompetencer til at identificere og skabe de links, der vil kunne skubbe jeres side op i søgeresultaterne. Jeg har hjulpet kunder på landsplan med at skabe en naturlig og god linkprofil, der hjælper deres placering i søgemaskinerne.

Linkbuilding handler som skrevet ikke blot om at skabe så irrelevante links som muligt, da det i værste fald kan skade din hjemmeside. Det kræver mange års erfaring, kreativitet og kompetencer at skabe en linkprofil, Google opfatter som naturlig og den bedste i lige præcis jeres branche. Jeg har gennem årene fået fat i, hvad der virker, og hvad man skal holde sig fra. Dermed vil jeg kunne hjælpe jer højere op i søgemaskinerne gennem mine mange års erfaring samt den viden, jeg har fået gennem årene.

Kan jeg hjælpe dig?

Dette kan jeg også hjælpe med:

 

Søgemaskineoptimering

Adwords annoncering

Hvad koster jeg?

Prisen bliver udregnet ud fra antal købte effektive timer. Dermed kan du opnå rabat ved køb af flere timer.

Hvor mange links får du?

Linkbuilding handler ikke længere om kvantitet, men om kvalitet. Derfor er fokus ikke på, hvor mange links du får, men hvor gode links du får. Jeg fokuserer udelukkende på links, der skubber din side op i søgeresultaterne.

Skal vi tage en snak?

 

Ms@MartinSoelberg.dk
Tlf: 51 25 87 90