Søgemaskineoptimering

 

At ligge højt på de rigtige ord i søgemaskinerne er alfa omega, hvis man ønsker at ekspanderer. Kort sagt, så er søgemaskinerne vejen til flere kunder. Hvad er din hjemmeside værd, hvis ingen kender den, og du ingen besøgende har? At ligge højt i søgemaskinerne er noget af det mest værdifulde for en hjemmeside, da du rammer dem midt i købs- eller beslutningsprocessen.

At ligge højt i søgemaskinerne vil uden tvivl kunne give din virksomhed flere kunder samt flere besøgende ind på din hjemmeside. Du kan sammenligne det med en fysisk butik midt i København. Hvor tror du, at du får flest kunder. Nede af en ukendt sidegade eller midt inde på strøget ved siden af Magasin?

 

Hvorfor benytte sig af søgemaskineoptimering?

 

Du er måske i tvivl om søgemaskineoptimering er noget for din virksomhed. Prøv at tænk over følgende fakta, før du tager beslutningen, om det er noget i skal benytte jer af.

  • 93% af alle online hændelser starter med en søgning i søgemaskinerne.
  • 70% af alle klik i søgemaskinerne er på de organiske søgeresultater.
  • 70-80% af alle brugere ignorerer de betalte annoncer i søgemaskinerne.
  • 75% af alle brugere går aldrig videre til side 2 i søgemaskinerne.
  • Søgemaskinerne er den kilde, der leverer flest besøgende til hjemmesider. Faktisk slår søgemaskinerne de sociale medier med mere end 300%.
  • Hos Google trykker 18% af brugerne på den hjemmeside, der ligger nummer 1 på Google. 10% klikker på nummer 2 og kun 7% på nummer 3. Hvis din hjemmeside ligger under disse 3 placeringer, så kan du regne ud, hvor mange potentielle kunder du mister.

 

Hvorfor vælge mig til at få din side op i Google?

 

Jeg har i de seneste 4 år arbejdet intensivt med søgemaskineoptimering, både med egne projekter og for flere kunder. Jeg har gennem årene lært, hvad der virker og hvad man skal holde sig fra, hvilket sikre at I ikke begår dumme fejl, som ødelægger jeres placeringer i søgemaskinerne.

Jeg har selv benyttet mig af “gode” firmaer/personer, der lover gode placeringer, men ikke lever op til forventningerne, som kostede mig mange tusinde kroner. Mange virksomheder ønsker ikke rapportere deres arbejde, og hvordan det går med jeres hjemmeside i søgemaskinerne. Derfor rapporterer jeg nuværende samt foregående placeringer i søgemaskinerne, så I kan følge med i mit arbejde og altid kan vælge en anden, hvis resultaterne ikke er som I forventede.

Kan jeg hjælpe dig?

Dette kan jeg også hjælpe med:

 

Adwords annoncering

Linkbuilding

Hvad koster jeg?

Prisen bliver udregnet ud fra antal købte effektive timer. Dermed kan du opnå rabat ved køb af flere timer.

Er der garanti for top placering?

Ingen SEO ekspert kan styre, hvad Google gør. Derfor er der ingen garanti for en top placering, men arbejdet for at opnå det, bliver gjort rigtigt fra min side.

Skal vi tage en snak?

 

Ms@MartinSoelberg.dk
Tlf: 51 25 87 90