Jeg arbejder dagligt med digital markedsføring med hovedfokus indenfor SEM (Search Engine Marketing).

Mine ekspertområder er primært:

  • SEO / Søgemaskineoptimering
  • Google Ads (Search)
  • Google Ads (Shopping)
  • Programmatic Display

Du kan læse mere om mig på LinkedIn.

Projekter

Click in ApsMarts 2017 til nu

Efter min tid som selvstændig konsulent valgte jeg at stifte bureau Click in, der hjælper virksomheder med at øge deres digitale tilstedeværelse. Vi hjælper virksomheder med at skabe øget salg og flere henvendelser igennem digital markedsføring. Vi er et performance marketing bureau, der fokuserer på den eksakte værdi vi giver vores kunder.

Sommerferie.NU ApSJuni 2018 til nu

I juni 2018 tiltrådte jeg som partner hos Sommerferie.nu. Her gør vi det nemt for lejer og udlejer at komme i kontakt med hinanden igennem vores platform. Vi formidler kontakten og gør det nemt for både lejer at finde det helt rigtige sommerhus. Jeg står for den digitale markedsføring på projektet.

Selvstændig konsulent – August 2016 til marts 2017 

Jeg startede om som selvstændig digital konsulent, hvor jeg hjalp mindre og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse. Her var fokus indenfor alle digitale kanaler, hvor jeg hjalp virksomheder med at kortlægge kunderejsen og skabe synergier imellem de digitale platforme.

Senere blev denne virksomhed konverteret til det digitale bureau Click in.

DanDele ApS – December 2014 til januar 2018

Jeg arbejdede som partner, og stod for den generelle digitale markedsføring på hos DanDele ApS, der solgte reservedele til mobile enheder. Fokus var primært på Search og Google Ads (tidligere AdWords)

Ekspert blogger

Jeg blogger jævnligt på ivækst.dk som ekspertblogger indenfor SEO, Google Ads og E-mail marketing.