OM MIG

 

Læs om mine erfaringer inden for digital markedsføring, min baggrund
og tidligere og nuværende projekter.

Jeg arbejder dagligt med digital markedsføring med hovedfokus indenfor SEM (Search Engine Marketing).

Mine ekspertområder er primært:

  • SEO / Søgemaskineoptimering
  • Google Ads (Search)
  • Google Ads (Shopping)
  • Programmatic Display

Du kan læse mere om mig på LinkedIn.

 

Ekspert blogger

Kvag mine erfaringer og den balast, jeg har med i rygsækken fra tidligere projekter, optræder jeg af og på ivækst.dk som ekspertblogger. Her blogger jeg om emner inden for digital markedsføring, hvor jeg har mine prmære og mest veludviklede kompetencer og erfaringer. Dette indebærer blandt andet  SEO, Google Ads og E-mail marketing.

Mine Projekter

 

Gennem min tid inden for digital markedsføring, har jeg været involveret i en række forskellige projekter. Disse projekter er hvor jeg havde muligheden for at viderudvikle på mine kompetencer og erfarigner inden for fletet digital markedsføring

Click in Aps

Marts 2017 til nu

Efter min tid som selvstændig konsulent valgte jeg at stifte bureau Click in, der hjælper virksomheder med at øge deres digitale tilstedeværelse. Vi hjælper virksomheder med at skabe øget salg og flere henvendelser igennem digital markedsføring. Vi er et performance marketing bureau, der fokuserer på den eksakte værdi vi giver vores kunder.

Sommerferie.nu ApS

 Juni 2018 til nu

I juni 2018 tiltrådte jeg som partner hos Sommerferie.nu. Her gør vi det nemt for lejer og udlejer at komme i kontakt med hinanden igennem vores platform. Vi formidler kontakten og gør det nemt for både lejer at finde det helt rigtige sommerhus. Jeg står for den digitale markedsføring på projekte

Selvstændig Konsulent

August 2016 til marts 2017 

Jeg startede om som selvstændig digital konsulent, hvor jeg hjalp mindre og mellemstore virksomheder med at øge deres online tilstedeværelse. Her var fokus indenfor alle digitale kanaler, hvor jeg hjalp virksomheder med at kortlægge kunderejsen og skabe synergier imellem de digitale platforme.

Senere blev denne virksomhed konverteret til det digitale bureau Click in.

DanDele ApS

December 2014 til januar 2018

Jeg arbejdede som partner, og stod for den generelle digitale markedsføring på hos DanDele ApS, der solgte reservedele til mobile enheder. Fokus var primært på Search og Google Ads (tidligere AdWords)

Jeg vil gerne høre fra dig